FREE SHIPPING ON ALL BUSHNELL PRODUCTS
  • img - 1

Heat Gun

  • HF002 Industri Hot Air gun shrink plastik welding Heat Gun Thermoregulator Suhu Adjustable heating gun EU/US Plug

    HF002 Industri Hot Air gun shrink plastik welding Heat Gun Thermoregulator Suhu Adjustable heating gun EU/US Plug

    Deskripsi Produk Nama Produk: HF002 Industrial Hot Air gun shrink plastic welding Heat Gun Thermoregulator Temperature Adjustable heating gun EU/US Plug Products Material: Plastik Gun Body + Aluminium Alloy Gun Nozzle Rated Power: 1000w1600w1800w2000w Rated Voltage: AC 110-240Hz Sertifikasi CE, Rohs, CQC Preheating Time: 1-3minutes Aliran Lem: 8-12g/min Ukuran Produk: 59*49*40 Warna Produk: Kuning, ireng, abang, biru utawa khusus Plug Charger: Jinis p...
  • HF003 Tampilan Digital Hot Air Gun

    HF003 Tampilan Digital Hot Air Gun

    Deskripsi Produk Nama Produk: HF003 Tampilan Digital Produk Hot Air Gun Bahan: Badan Pistol Plastik + Nozzle Gun Alumunium Dinilai Daya: 1000w1600w1800w2000w Tegangan Rated: AC 110-240V/50-60Hz Sertifikasi CE, Rohs, CQC Preheating Time: 1-3minute Aliran: 8-12g/min Ukuran Produk: 59*49*40 Warna Produk: Kuning, ireng, abang, biru utawa disesuaikan Plug Charger: Tipe colokan sing beda-beda kanggo macem-macem sing dikarepake Packing: Blister Packing + Carton Box OEM Ya ...
  • HH001 Cepet Panas Plastik Welding Torch

    HH001 Cepet Panas Plastik Welding Torch

    Deskripsi Produk Nama H001 Cepet Panas Plastik Welding Torch Model HH001 Material Japanese Mabuchi Motor Voltage 220V Output Power 700W Rentang Suhu 50-550℃ Aliran Udara 50L-300L/Min Bobot 600g Pemanas TGK-700AF Ukuran Karton Luar 5TY45*595*1. GW 8.6kg Packing 1pc/kotak hadiah, 10 pcs/karton OEM/ODM Kita duwe tim desain profesional, yen sampeyan duwe idea utawa gambar dhewe, kita bisa nggawe miturut sarat.MOQ 1000 pcs Pembayaran T/T, E...
  • HH002 Dhuwur Watts Thermostat Plastik Welding Torch

    HH002 Dhuwur Watts Thermostat Plastik Welding Torch

    Deskripsi Produk Nama HH002 Model Obor Las Plastik Termostat Watt Tinggi HH002 Bahan Japanese Mabuchi Motor Voltage 220V Daya Output 700W Kisaran Suhu 50-550 ℃ Aliran Udara 50L-300L/Min Bobot 600g Pemanas TGK-700AF Ukuran Luar 5TY50*59 Ton pcs GW 8.6kg Packing 1pc/kotak hadiah, 10 pcs/karton OEM/ODM Kita duwe tim desain profesional, yen sampeyan duwe idea dhewe utawa gambar, kita bisa nggawe iku miturut requirement.MOQ 1000 pcs Pa...
  • HH003 High Quality Rapid Fission Welding Torch

    HH003 High Quality Rapid Fission Welding Torch

    Deskripsi Produk Jeneng HH003 Model Obor Welding Fission Rapid Kualitas Tinggi HH003 Bahan Japanese Mabuchi Motor Voltage 220V Daya Output 700W Kisaran Suhu 50-550℃ Aliran Udara 50L-300L/Min Bobot 600g Pemanas TGK-700AF TGK-700AF Ukuran Luar TGK-700AF 45*52mm 9. pcs GW 8.6kg Packing 1pc/kotak hadiah, 10 pcs/karton OEM/ODM Kita duwe tim desain profesional, yen sampeyan duwe idea dhewe utawa gambar, kita bisa nggawe iku miturut requirement.Pembayaran MOQ 1000 pcs...
  • HH002 Dhuwur Watts Thermostat Plastik Welding Torch

    HH002 Dhuwur Watts Thermostat Plastik Welding Torch

    Katrangan Produk Welding bahan termoplastik uga plastik fleksibel siji-lapis lan bitumen sing dimodifikasi ing wangun papan, profil tabung, membran lapisan, bahan sing dilapisi, film, busa, ubin lan lembaran. Prosedur ing ngisor iki bisa ditindakake: Welding tumpang tindih, pengelasan karo rod, karo tape, butt welding lan nyawiji welding.Pemanasan - kanggo mbentuk, mlengkung lan nutup bahan semi-rampung termoplastik lan granula plastik.Garing banyu - lumahing lembab.Nyusut...